Creatiekracht Community

We wensen je een magisch jaar vol licht en liefde in jouw hart.

DOE JE MEE?

Op televisie en op straat zie je een wereld die strijdt. Een wereld die samen strijdt tegen een virus en tegen elkaar strijdt om de waarheid. Maar als je goed kijkt, speelt zich nog iets anders af. Voor het blote oog niet altijd zichtbaar, wel voelbaar in je hart. Door de duisternis heen gloort licht. Talloze lichtwerkers en lichtdragers doen al jarenlang hun werk. Ze zijn gewoon. In stilte. Ze zoeken geen roem en glorie. Ze brengen licht. Ze zijn overal op de wereld. In dorpen, steden, op zee, aan land, in bergen en dalen.

Je herkent ze niet aan hun uiterlijk… Misschien lijken ze op jou? Misschien weet je het niet, maar ben je ook een lichtdrager. Ben je daarvoor hier op aarde gekomen. Je doet belangrijk werk, zelfs als je dat niet weet. Met je licht verlicht je de wereld, de mensen, de strijd. Sommigen van ons komen regelmatig samen en anderen werken alleen. Misschien herken je jezelf? Of misschien herken je het licht in iemand anders?

Jaren geleden deed ik een warm water rebirthing sessie en in een visualisatie werd ik terug gebracht naar het moment vlak voor mijn incarnatie. Er werd mij gevraagd: Waarvoor kom je? Wat kom je doen? Mijn antwoord was: ‘ik kom licht brengen.’ Mijn licht brengen heeft vele vormen en uitingen. En ik kan mij voorstellen dat dit voor jou ook zo is.

We geven ~ Gedichten ~ Knuffels ~ Muziek ~ Fotografie ~ Films ~ Vriendelijke woorden ~ Glimlachen ~ Meditatie en gebed~ Dans ~ Sociaal activisme ~Websites en Blogs~Bedrijven ~Willekeurig vriendelijke daden…We drukken ons allemaal op onze eigen unieke manier uit met onze eigen unieke gaven en talenten.

Laten we zelf de verandering zijn die we in de wereld willen zien! Dat is het motto dat mijn en misschien ook jouw hart vervult. We weten dat dit de enige manier is waarop echte transformatie plaatsvindt. Stilletjes hebben we de kracht van alle oceanen bij elkaar. We werken traag en nauwgezet. Op het eerste gezicht zijn de resultaten niet echt zichtbaar. Maar weet dat we bergen verplaatsen. Met liefde als drijvende kracht. Liefde als kompas. Overgave aan liefde.

Met de Creatiekracht community hebben we een omgeving gecreëerd waarin we elkaar ontmoeten, van en met elkaar leren, elkaar kunnen ondersteunen en helpen ons zielsdoel te creëren en ons zielspad te lopen. Meer en meer licht te brengen. We zijn aan het werven. Sluit je je aan bij de creatiekracht community?

Ik doe mee! 

 

 

Over de schrijver
Wie ben jij? Wat maakt jou uniek? Wat bracht jou uit flow en wat brengt je weer in flow? Wie of wat houdt jou tegen om volop in je Creatiekracht te gaan staan? Voel je welkom voor een gesprek. Graag neem ik je mee op de laag van persoonlijke betrokkenheid en liefde. Een laag waar vele sleutels liggen verborgen naar het verbeteren van jezelf, je leiderschap, je werk en - misschien wel het belangrijkst - het vergroten van je liefdevolle bijdrage aan de mensheid en de wereld.
Reactie plaatsen